logotipo

Actualitat

6
maig

Vídeos concurs ONCE acabats!

Fa 3 mesos es van penjar els vídeos de l’escola MGIS per al concurs de la ONCE. El concurs de la ONCE intenta ajudar a la gent amb discapacitats, per això els alumnes del MGIS hem decidit fer un vídeo per a aquest concurs per ensenyar que aquesta escola és una escola inclusiva.

 

El primer vídeo és dels alumnes de 1r d’ESO. El vídeo es va grabar amb un dron que va sobrevolar tota la zona de les “muntanyes verdes” de l’escola. El vídeo ens ensenya diferents nens amb discapacitats diverses.

 

El segon vídeo és dels alumnes de 2n d’ESO. El vídeo tracta sobre el rebuig dels nens i nenes que no pateixen cap discapacitat cap als nens i nenes que tenen discapacitats. Volem felicitar a en Moha i en Sebas G. per la seva gran edició.

 

El tercer vídeo és el dels nostres companys i companyes, els alumnes de 3r d’ESO! Els alumnes de 3r d’ESO van utilitzar a en Manel, l’esquelet de la classe per representar d’una manera sarcàstica les discapacitats d’una persona. Com a participant d’aquest vídeo, haig de confessar que vam tenir les nostres dificultats però que ens hi vam esforçar i ens va sortir un vídeo molt xulo.

 

El quart vídeo és el de 4rt d’ESO A, els alumnes de 4rt d’ESO A van fer una cosa semblant als de 2n d’ESO, tot i que la diferència era que feien diferències entre les situacions bones i dolentes utilitzant el blanc i el negre i el color.

 

El cinquè vídeo és el de 4rt d’ESO B, els alumnes de 4rt d’ESO B han volgut ensenyar les diferents malalties mentals i alimentàries que pateixen certs adolescents en un vídeo. Més tard aquests alumnes que “pateixen” aquestes malalties han entrat a la seva classe i han dit que son una classe inclusiva.

   

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar