logotipo

Actualitat

28
febr.

Secció cultura i pensament crític: Fotografia artística i creativa dels alumnes de 3r.

Després d’una classe sobre art i el concepte d’experiència estètica, els alumnes de 3r que participem en la revista hem proposat agafar el rol d’artistes com a fotògrafs. Hem volgut plasmar algun paisatge o quelcom que ens hagi ocasionat una forta experiència de bellesa: una experiència estètica. Hem coincidit força en el fet que els paisatges crepusculars han sigut aquells que a la majoria ens han corprès més. Corprès és una paraula catalana molt bonica que literalment significa: “prendre el cor”. Els paisatges que corprenen de manera més forta, que ens produeixen una experiència estètica, són els que ens conviden a treure la càmera fotogràfica i fer una fotografia.

 


 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar