logotipo

Actualitat

5
maig

Caminada 3 de juny

Pel dia 3 de juny s’ha organitzat una caminada per poder recaudar diners per realitzar diferents activitats per l’hospital Trueta. Això ho ha organitzat la Júlia Bautista, una alumne de 4rt de l’ESO com a projecte personal. Per poder realitzar les activitats per als nens hospitalitzats del Trueta, aquesta caminada els ajudarà ja que es pot fer una donació de 2 € 

 Més endavant es concretarà la data per anar a l‘hospital Trueta i realitzar les activitats amb els nens hospitalitzats. 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar