logotipo

Actualitat

21
abr.

Easter Bunny

Benvolguts lectors i lectores, avui tenim una nova notícia per vosaltres!

Abans de setmana santa, els nens i nenes d’infantil van celebrar pasqua, que en aquest cas la van fer en anglès; és a dir l’Easter Bunny. La Karen, la professora d’anglès, es va disfressar de conillet de pasqua per explicar als nens i nenes d’infantil què és la pasqua i quines activitats farien. Al final de tot us deixem un vídeo.

 

Més endavant els professors i professores d’infantil van amagar ous de xocolata al pati i els nens i nenes els van anar a buscar per tot arreu. Quan els van trobar tots, se’ls van endrapar tots d’una queixalada!

 

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar