• ca
logotipo

Actualitat

20
Abr

La Calçotada 

El dia 8 d’abril a l’escola Montjuïc Girona Internacional School es va celebrar la calçotada. Va estar organitzada pels alumnes de 2n d’ESO. Hi van haver diferents activitats molt divertides. Va haver-hi un torneig de futbol que va durar quasi tot el matí, també va haver-hi un concurs de salses que va guanyar un alumne de tercer, en David Brasé.

Cap a les dues del migdia vam començar a dinar. Primer van servir una mica de pica-pica, hi havia patates, olives, diferents tipus de begudes i moltes més coses. Després de l’aperitiu van donar per menjar els calçots i van ser molt bons. Al cap d’uns 45 minuts o potser fins i tot una hora van donar les botifarres, però molts alumnes no tenien gaire gana, ja que van menjar molts calçots i quan va ser hora de menjar les botifarres molts ja estaven tips. Quan finalment tots els alumnes van acabar de dinar per postres hi havia gelat, de maduixa i de xocolata.

A la tarda va haver-hi menys activitats. La majoria dels alumnes de batxillerat i de 4t d’ESO se’n van anar cap a casa, ja que al dia següent ja era Setmana Santa. Els alumnes que quedaven van ajudar als alumnes de 2n d’ESO a endreçar les taules i cadires dins del menjador, després els alumnes van baixar a baix al gimnàs uns 30 minuts fins que els professors ens van donar permís per poder anar a la pista de futbol i fer un torneig. Cap a les 4 de la tarda les cuineres ens van donar el berenar, xocolata amb melindros. A les 4:30 vam haver d’anar a les classes per començar a recollir que ja s’havia acabat el dia i la Setmana Santa començava.

El día 8 de abril en la escuela Montjuïc Girona Internacional School se celebró la calçotada. Estuvo organizada por los alumnos de 2º de ESO. Hubo diferentes actividades muy divertidas. Hubo un torneo de fútbol que duró casi toda la mañana, también hubo un concurso de salsas que ganó un alumno de segundo, David Brasé.

Hacia las dos de la tarde empezamos a comer. Primero sirvieron un poco de picoteo, había patatas, aceitunas, diferente tipo de bebidas y muchas más cosas. Después del aperitivo dieron por comer los calçots y fueron muy buenos. Al cabo de unos 45 minutos o quizás incluso una hora dieron las morcillas, pero muchos alumnos no tenían mucho hambre, ya que comieron muchos calçots y cuando fue hora de comer las morcillas muchos ya estaban hartos. Cuando finalmente todos los alumnos terminaron de comer de postre había helado, de fresa y de chocolate.

Por la tarde hubo menos actividades. La mayoría de los alumnos de bachillerato y de 4º de ESO se fueron a casa, puesto que al día siguiente ya era Semana Santa. Los alumnos que quedaban ayudaron a los alumnos de 2º de ESO a ordenar las mesas y sillas dentro del comedor, después los alumnos bajaron abajo al gimnasio unos 30 minutos hasta que los profesores nos dieron permiso para poder ir a la pista de fútbol y hacer un torneo. Hacia las 4 de la tarde las cocineras nos dieron la merienda, chocolate con bizcochos. A las 4:30 tuvimos que ir a las clases para empezar a recoger que ya había terminado el día y la semana santa empezaba.

On April 8 in the school Montjuïc Girona International School was held the calçotada. It was organized by the students of 2nd ESO. There were different fun activities. There was a soccer tournament that lasted almost all morning, there was also a sauce contest that was won by a student of second year David Brasé.

Around two o’clock in the afternoon we started to eat. First they served a little snack, there were potatoes, olives, different kinds of drinks and many other things. After the appetizer they served the calçots and they were very good. After about 45 minutes or maybe even an hour they gave the black pudding, but many students were not very hungry, as they ate a lot of calçots and when it was time to eat the black pudding many were already fed up. When finally all the students finished eating dessert there was ice cream, strawberry and chocolate.

In the afternoon there were fewer activities. Most of the high school and 4th ESO students went home, since the next day was Easter week. The remaining students helped the 2nd ESO students to arrange the tables and chairs inside the dining room, then the students went downstairs to the gym for about 30 minutes until the teachers gave us permission to go to the soccer field and have a tournament. Around 4:00 in the afternoon the cooks gave us a snack, chocolate with biscuits. At 4:30 we had to go to the classrooms to start packing up because the day was over and Easter was starting.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar