logotipo

Actualitat

20
abr.

La Calçotada 

El dia 8 d’abril a l’escola Montjuïc Girona Internacional School es va celebrar la calçotada. Va estar organitzada pels alumnes de 2n d’ESO. Hi van haver diferents activitats molt divertides. Va haver-hi un torneig de futbol que va durar quasi tot el matí, també va haver-hi un concurs de salses que va guanyar un alumne de tercer, en David Brasé.

Cap a les dues del migdia vam començar a dinar. Primer van servir una mica de pica-pica, hi havia patates, olives, diferents tipus de begudes i moltes més coses. Després de l’aperitiu van donar per menjar els calçots i van ser molt bons. Al cap d’uns 45 minuts o potser fins i tot una hora van donar les botifarres, però molts alumnes no tenien gaire gana, ja que van menjar molts calçots i quan va ser hora de menjar les botifarres molts ja estaven tips. Quan finalment tots els alumnes van acabar de dinar per postres hi havia gelat, de maduixa i de xocolata.

A la tarda va haver-hi menys activitats. La majoria dels alumnes de batxillerat i de 4t d’ESO se’n van anar cap a casa, ja que al dia següent ja era Setmana Santa. Els alumnes que quedaven van ajudar als alumnes de 2n d’ESO a endreçar les taules i cadires dins del menjador, després els alumnes van baixar a baix al gimnàs uns 30 minuts fins que els professors ens van donar permís per poder anar a la pista de futbol i fer un torneig. Cap a les 4 de la tarda les cuineres ens van donar el berenar, xocolata amb melindros. A les 4:30 vam haver d’anar a les classes per començar a recollir que ja s’havia acabat el dia i la Setmana Santa començava.

 

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar