logotipo

Actualitat

12
May

last day of clases for 2nd Bat.

The day 4/05/22, is the last day of clases for 2nd Bat. From Thursday to Tuesday the students will have to do end of trimester exams. The next week, from Wednesday to Friday the students will have to expose de presentations of reserach to the teachers and they will be the ones who put the grades

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar