logotipo

Actualitat

8
juny

ÚLTIMA NOTÍCIA DEL CURS!

Català

Avui és un dia molt important pels nens i nenes de P5! Avui celebrem la seva graduació! Els nens i nenes estan molt nerviosos i per això han fet un dia diferent, per descarregar energies. Els hi hem fet una entrevista i ens han dit que tenen moltes ganes d’acabar infantil i de començar primer de primària. Estan molt emocionats per aquesta tarda, i per això han preparat uns petits detalls pels pares i mares. També hem organitzat un concert, els nens i nenes cantaran una cançó sobre el curs i l’any que ve.

També hem visitat les altres classes d’infantil per fer algunes fotos, a P1 que treballaven el color verd, a P2 estaven escoltant la cançó que estaven cantant els alumnes de P5. Els alumnes de P3 estaven fent diversos jocs, i els de P4 estaven fent classe d’anglès.

A continuació us adjuntem algunes fotos de les classes fent les activitats i de l’entrevista als nens i nenes de P5.

Ens ha agradat molt fer aquesta comissió i esperem que us hagin agradat les nostres notícies. Fins aviat!

 

 

Castellano:

¡Hoy es un día muy importante para los niños y niñas de P5! ¡Hoy celebramos su graduación! Los niños y niñas están muy nerviosos y por eso han hecho un día distinto, para descargar energías. Les hemos hecho una entrevista y nos han dicho que tienen muchas ganas de acabar infantil y empezar primero de primaria. Están muy emocionados por esta tarde, por lo que han preparado unos pequeños detalles para los padres y madres. También hemos organizado un concierto, los niños y niñas cantarán una canción sobre el curso y el próximo año.

También hemos visitado las otras clases de infantil para tomar algunas fotos, en P1 que trabajaban el color verde, en P2 estaban escuchando la canción que estaban cantando los alumnos de P5. Los alumnos de P3 estaban haciendo varios juegos, y los de P4 estaban dando clase de inglés.

A continuación le adjuntamos algunas fotos de las clases haciendo las actividades y de la entrevista a los niños y niñas de P5.

Nos ha gustado mucho hacer esta comisión y esperamos que le hayan gustado nuestras noticias. ¡Hasta pronto!

 

English: Today is a very important day for P5 children! Today we celebrate their graduation! The children are very nervous and that is why they have made a different day, to recharge energies. We’ve given them an interview and they’ve told us they’re really looking forward to finishing kindergarten and starting first grade. They are very excited for this afternoon, so they have prepared some small details for the parents. They have also organized a concert, the children will sing a song about next grade.

We have also visited the other kindergarten classes to take some photos. In P1 they were working on the color green, in P2 they were listening to the song the P5 wil be singing, P3 were playing with toys and P4 were singing in english. We loved taking this commission and we hope you liked our news¡See you soon!

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar