logotipo

Actualitat

12
maig

Lluitem contra el càncer!

Els nens i nenes de sisè van tenir la idea de proposar un acte benèfic contra el càncer a l’Eloi, el professor de cultura i valors, que li va semblar una gran idea.

Una persona que treballava a l’AECC, l’Associació Espanyola Contra el Càncer, els hi va explicar sobre aquest grup de malalties.

El càncer és una malaltia que es presenta quan les cèl·lules es multipliquen sense control i es disseminen als teixits que les envolten. Els canvis a l’ADN (àcid desoxirribonucleic) causen el càncer. La majoria d’aquests canvis que causen càncer tenen lloc als gens, que són trossos de l’ADN.

Amb tot això, els alumnes de sisè van començar a crear arrecades, anells, pulseres i punts de llibre amb el seu material de casa, van tardar molt i també hi van posar un gran esforç.

Van vendre tot el que havien fet i també van rebre ajuda de les cuineres per a vendre coques i més aliments, fins al moment encara segueixen, i el seu objectiu és arribar als 1000€! Estan tots segurs de que ho aconseguiran.

¡Luchamos contra el Cáncer!

Los niños y niñas de sexto  tuvieron la idea de proponer un acto benéfico contra el cáncer a él Eloi el profesor de cultura y valores,  que le pareció una gran idea

Una persona que trabaja en la AECC, asociación española contra el cáncer, les explicó sobre este grupo de enfermedades.

El cáncer  es una enfermedad que se presenta cuando las células se multiplican sin control y se diseminan a los tejidos que las rodean. Los cambios en el ADN (ácido desoxirribonucleico) causan el cáncer. La mayoría de estos cambios que causan cáncer ocurren en los genes, que son trozos del ADN.

Con todo eso. Los alumnos de sexto empezaron a vender pendientes, anillos, pulseras y puntos de página con materiales que tenian por casa, Se nota que se esforzaron porque  estuvieron mucho tiempo haciéndolo.

Vendieron todo lo que hicieron y también recibieron ayuda de las cocineras (Para vender cocas y otros alimentos) Aun siguen con sus diversos actos beneficos. su objetivo es llegar a los 1000€! Están todos muy determinados en conseguir su objetivo.

 

Fighting Against Cancer!

The kids from 6th grade had the great idea of proposing a solitary act of benefits against cancer to our teacher of culture and values Eloi, he agreed to this amazing idea. A worker at the SAAC Spanish Association Against Cancer, informed them all they need to know about this group of illnesess.

Cancer is an illness that is created when cells multiply without control and disseminate to the body tisues sorrounding them. The changes in the DNA (deoxyribonucleic acid) are what cause the cancer mayoritiy of the changes that cause cancer occur in the genes of a person which are bits or pieces of DNA.

With all of this information, the students could start selling their own products for this project. They sold earrings, bracelets and rings between a few other things . You could clearly see that they had put all their time and sweat into making these which looked amazing.

They also received a helping hand from the ladys from the cafeteria, they sold sponge cakes and other goods, now they continue to sell their goods and home made products. Their goal is to get to 1000€ . They are not giving up and their getting there real soon.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar