logotipo

Actualitat

11
maig

Estalviem aigua

Aquesta setmana els alumnes d’infantil juntament amb la seva família han preparat unes exposicions amb fotos sobre el tema d’estalviar aigua. En aquests moments, l’aigua és un factor molt important, i com que fa tanta calor, no en tenim gaire, ja que no plou. Aquesta manca d’aigua l’anomenem sequera, i per això hem organitzat diferents causes per estalviar aigua a casa. Cada nen i nena ha preparat una manera diferent d’estalviar-ne, a continuació us adjuntarem algunes de les exposicions més maques. Un tema que potser no sabem, però és important són els bolquers. Hi ha diversos tipus de bolquers, dels quals es divideixen en 2 grups, els bolquers d’un sol ús i els reutilitzables. Per fabricar un bolquer d’un sol ús utilitzem 550 litres d’aigua. I un de reutilitzable n’utilitzem entre 15 i 20 litres, i per cada cop que l’hem de rentar en gastem 2 o 3 més. Si fem uns petits càlculs, surt molt més rentable comprar un bolquer reutilitzable, ja que podem estalviar molts litres d’aigua. Esperem que també intenteu estalviar aigua a casa, ja que és feina de tots i totes!

Castellano: 

Esta semana los alumnos de infantil  juntamente con su familia han preparado unas exposiciones con fotos acerca del tema ahorramos agua. En estos momentos, el agua es un factor muy importante, y como hace tanto calor, no tenemos mucha agua ya que no llueve. A esta falta de agua la llamamos sequía, por lo que hemos organizado diferentes causas para ahorrar agua en casa. Cada niño y niña ha preparado un modo diferente de ahorrar, a continuación le adjuntamos algunas de las exposiciones más bonitas. Un tema que quizás no sabemos pero es importante son los pañales. Hay diferentes tipos de pañales, de los cuales se dividen en 2 grupos, los pañales de un solo uso y son reutilizables. Para fabricar un pañal desechable utilizamos 550 litros de agua. Y uno reutilizable utilizamos entre 15 y 20 litros, y por cada vez que debemos lavarlo gastamos 2 o 3 más. Si hacemos unos pequeños cálculos, sale mucho más rentable comprar un pañal reutilizable, puesto que podemos ahorrar muchos litros de agua. ¡Esperamos que también intente ahorrar agua en casa, ya que es trabajo de todos!

English: 

This week the kindergarten students together with their families have prepared exhibitions with photos on the topic of saving water. At the moment, water is a very important factor, and since it’s so hot, we don’t have much water since it doesn’t rain. We call this lack of water a drought, and that is why we have organized different causes to save water at home. Each boy and girl has prepared a different way to save money. A topic that we may not know but is important is diapers. There are several types of diapers, of which they are divided into 2 groups, disposable and reusable diapers. To manufacture a disposable diaper we use 550 liters of water. And a reusable one we use between 15 and 20 liters, and for every time we have to wash it we spend 2 or 3 more. If we make a few calculations, it is much more profitable to buy a reusable nappy, because we can save many liters of water. We hope you also try to save water at home as it is everyone’s job!

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar