logotipo

Actualitat

6
maig

 Festival de Primària

El passat dijous dia 27 de abril els alumnes de tot primària van actuar en el festival de final de curs. Van fer un gran espectacle i a tothom li va encantar.

Ho portaven preparant des de fa molt de temps, i els hi va sortir genial!

El nens i nenes de sisè van aprofitar per poder realitzar una venta solidària de polseres, que portaven fent durant mesos, on tot el que van guanyar, ho van donar a la “Fundació Oncolliga Girona”, per ajudar als malalts d’una malaltia molt coneguda, el càncer.

 

 

Festival de Primaria

El pasado jueves día 27 de abril los alumnos de primaria actuaron en el festival de final de curso. Hicieron un gran espectáculo y a todos les encantó.

Los niños y las niñas aprovecharon para poder hacer una acción solidaria de pulseras que llevan meses, donde todo lo que ganaron, lo dieron a la “Fundació Oncolliga Girona”, para ayudar a la gente enferma de una enfermedad muy conocida, el cáncer.

Elementary school festival

Last thursday 27 of April, students from elementary school created and rehearsed a festival at the end of the school year. They were outstanding and everybody loved them. All the girls and boys from elementary school took the amazing opportunity to do a solitary action of bracelets that they’ve been preparing for months and all their funds gathered from the bracelets were donated to “Oncolliga Girona” to help people who suffer from a very known illness… Cancer 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar