logotipo

Actualitat

4
maig

Un mundo maravilloso

Infantil:

Aquesta setmana hem continuat treballant amb la unitat d’indagació UN MUNDO MARAVILLOSO. Hem continuat treballant a l’hort de l’escola, hem desmuntat l’hort, li hem canviat la terra perquè estigui enriquida de nutrients i hi hem tornat a plantar plantetes. Ara s’acosta el temps de flors a Girona, i aprofitarem per decorar l’avet de l’entrada, amb diverses activitats i treballs manuals de tots els alumnes d’infantil. La setmana passada vam celebrar el festival de primavera, i el vam gaudir molt, ballant, cantant amb els companys, etc. A continuació us adjuntarem algunes fotografies del festival. També recordar que s’acosta el final de curs, i el dia 5 de juny se celebrarà el festival de piscina al centre esportiu GEIEG, i el dia 8 de juny farem la graduació dels alumnes de P5.

Castellano: Esta semana hemos continuado trabajando con la unidad de indignación UN MUNDO MARAVILLOSO. Hemos continuado trabajando en el huerto de la escuela, lo hemos desmontado, hemos cambiado la tierra parque que esté enriquecida de nutrientes y hemos vuelto a plantar plantas. Ara se acerca el tiempo de flores a Girona, y aprovechamos para decorar el árbol de la entrada, con varias actividades y manualidades de todos los alumnos de infantil. La semana pasada celebramos el festival de primavera, lo disfrutamos mucho, bailando, cantando con los compañeros etc. A continuación os adjuntamos algunas fotografías y videos del festival. También recordamos que se acerca el final de curso, i el dia 5 de junio se celebrará el festival de piscina al centro esportivo GEIEG, y el dia 8 de junio haremos la graduación de los alumnos de P5.      

English: This week we continued working on the research unit A MARVELOUS WORLD. We continued working on the orchard, we changed the soil so it’s rich in nutrients and we planted new plants. The “temps de flors” is close in Girona and we’ll be able to decorate the tree in the entrance with various activities and crafts from every student. Last week we celebrated the spring festival, we enjoyed a lot, dancing and singing with our friends etc. Here will put some photos. Also we would like to inform the the course ends the fifth of June and we will celebrate the swimming pool festival at the sports center GEIEG, and the 8 of june we’ll do the graduation of P5.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar