logotipo

Actualitat

20
abr.

COMENCEM “UN MUNDO MARAVILLOSO” I CELEBREM SANT JORDI

Informació sobre Infantil

Ja hem acabat la unitat d’indagació “VAMOS A JUGAR”, ens ho hem passat molt bé en aquesta unitat i sobretot, hem après milers de coses. Ara comencem la unitat “UN MUNDO MARAVILLOSO”, aquesta unitat és molt interessant per l’escola, ja que tenim diversos horts repartits, un al pati d’infantil i l’altre al de primària/secundària. Hem començat a plantar algunes plantes i regant-les cada dia per veure el seu creixement. Parlant de plantes, aquesta setmana hem celebrat Sant Jordi, com veureu a continuació, cada nen ha fet un punt de llibre al seu gust, com més li ha agradat amb la temàtica de Sant Jordi. També hem pintat unes roses amb pintura, i han quedat molt xules! Els alumnes de P5 han preparat una obra de teatre amb titelles sobre la llegenda de santa Jordina per fer demà, divendres 21 d’abril. La primera setmana de maig us penjarem algunes fotos de com van creixent les plantes, algunes fotos del festival de primavera i de l’obra de teatre dels nens i nenes de P5.

 

Castellano: 

Ya hemos acabado la unidad de indagación “ VAMOS A JUGAR ”, nos lo hemos pasado muy bien en esta unidad y sobre todo, hemos aprendido miles de cosas. Ahora empezamos la unidad “UN MUNDO MARAVILLOSO”, esta unidad es muy interesante para la escuela, ya que tenemos varios huertos repartidos, uno en el patio de infantil y otro en el de primaria/secundaria. Hemos comenzado a plantar algunas plantas y regándose todos los días para ver su crecimiento. Hablando de plantas, esta semana hemos celebrado Sant Jordi, como verá a continuación, cada niño ha hecho un punto de libro a su gusto, cuanto más le ha gustado con la temática de Sant Jordi. También hemos pintado unas rosas con pintura, ¡y han quedado muy chulas! Los alumnos de P5 han preparado una obra de teatro con títeres sobre la leyenda de Santa Jordina para hacer mañana, viernes 21 de abril. La primera semana de mayo les colgaremos algunas fotos de cómo van creciendo las plantas, algunas fotos del festival de primavera y de la obra de teatro de los niños y niñas de P5.

                 

English: 

We have already finished the investigation unit “LET’S PLAY”, we have had a great time in this unit and above all, we have learned thousands of things. Now we start the unit “UN MUNDO MARAVILLOSO”, this unit is very interesting for the school, since we have several orchards distributed, one in the playground and the other in the primary / secondary school. We have started planting some plants and watering them every day to see their growth. Speaking of plants, this week we celebrated Sant Jordi, as you will see below, each child has made a bookmark. We have also painted some roses with paint, and they have turned out very cool! P5 students have prepared a play with puppets about the legend of Saint Jordina to be done tomorrow, Friday, April 21. In the first week of May we will upload some photos of how the plants are growing, some photos of the spring festival and the play of the children of P5.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar