logotipo

Actualitat

30
març

Comença la calor…

A infantil, aquesta setmana hem seguit amb la temàtica primavera; hem notat que ja fa més calor, quan sortim al pati i juguem acabem ben vermells i suats! I per això, és molt important la hidratació, hem de beure molta aigua durant el dia per tenir la màxima energia i estar al 100% per afrontar el dia. Pel tema de les decoracions, hem realitzat diverses activitats per ambientar l’escola a aquesta època. A continuació us adjuntarem algunes fotos dels nens i nenes divertint-se fent les següents activitats. Una activitat molt divertida han sigut les flors, en aquesta època comencen a sortir les floretes als prats i, per això, ho hem triat com a decoració, ja que ens agraden molt. Esperem que visiteu l’escola i podeu veure les nostres decoracions, i recordeu, és molt important hidratar-se molt bé!

Castellà: Esta semana hemos seguido con la temática de primavera, hemos notado que ya hace más calor, cuando salimos a jugar al patio acabamos rojos y sudados! Por eso es muy importante hidratarse, tenemos que beber mucha agua durante el día para obtener la máxima energía y estar al 100% para afrontar el día. Para el tema de las decoraciones, hemos realizado diversas actividades para ambientar la escuela de esta época. A continuación os adjuntamos algunas fotos de los niños y niñas divirtiéndose haciendo las siguientes actividades. Una actividad muy divertida han sido las flores, en esta época empiezan a salir las florecitas en los prados y por esto las hemos puesto de decoración, ja que nos gustan mucho. 

Esperamos que visite la escuela y podáis ver nuestras decoraciones, y recuerden, ¡es muy importante hidratarse muy bien!

English: This week we continued with the spring theme, we noticed that it’s getting warmer, when we go out to the playground and play we end up red and sweaty! And that’s why hydration is very important, we have to drink a lot of water during the day to have maximum energy and be at 100% to face the day. For the theme of decorations, we have realized several activities to set the scene at this time. Below we will attach some photos of the boys and girls having fun doing the following activities. They were a very fun activity with the flowers. At this time the flowers started to appear in the meadows and that’s why we chose it as a decoration, as we really like them. We hope you will visit the school and see our decorations, and remember, it is very important to stay hydrated!

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar