logotipo

Actualitat

23
març

DONEM LA BENVINGUDA A LA PRIMAVERA!

Català:

Aquesta setmana ha començat l’estació de la primavera, i per això hem començat a decorar les classes i els passadissos per ambientar l’escola a aquesta època. Els nens i nenes han fet diverses activitats i manualitats relacionades. La setmana que ve serà una setmana plena de sorpreses, i els nens i nenes ho esperen amb molt entusiasme i emoció.

Castellà:

Esta semana ha empezado la estación de la primavera, y por esto hemos empezado a decorar las clases y los pasadizos para ambientar la escuela de esta época. Los niños y niñas han realizado diversas actividades y manualidades relacionadas. La próxima semana será una semana llena de sorpresas, y los niños y niñas lo esperen con mucho entusiasmo y emoción.

English:

 

This week the spring season has started, and that is why we have started decorating the classrooms and the corridors to set the school at this time. The boys and girls have done various related activities and crafts. Next week will be a week full of surprises, and the boys and girls are looking forward to it with great enthusiasm and excitement.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar