logotipo

Actualitat

17
març

UN DIJOUS AMB UN/A ALUMNE/A DE P3!

El dia comença sobre les 8 del matí, el nen/a s’aixeca després d’haver dormit molt, amb molta energia, ens preparem per anar a l’escola, ens vestim, ens rentem la cara, les dents i ens pentinem. Més tard, esmorzem per agafar forces per tot el dia! Recordem que l’esmorzar és l’àpat més important del dia, ja que necessitem obtenir nutrients per afrontar el dia. Anem cap a l’escola, ja sigui caminant, amb cotxe o autocar. Ens esperen els companys! Arribem a l’escola i saludem a totes les professores i companys, deixem la motxilla i començem el dia. A primera hora ens toca llenguatge verbal, fem un munt d’activitats i xerrem molt amb els amics. Ara toca música! En aquesta classe escoltem, ballem i toquem alguns instruments, és tot un caos, però ens ho passem d’allò més bé! Ara toca anglès, let’s speak English! We have a great time in English, because we learn a lot. Ja arriba la nostra part preferida del dia, el pati! Ens encanta jugar amb els amics, tirar-nos pel tobogan del pati, jugar amb la pilota i amagar-nos a les casetes. Seguim amb classes divertides, ara Psicomotricitat, anem cap el gimnàs de l’escola, és tota una excursió, passem per el menjador, saludem a les cuineres i sortim a fora, cap a la pista de futbol dels grans! Arribem al gimnàs i comencem amb les activitats de psico, a moure’ns! Ja estem molts cansats, anem a dinar per recarregar energies! Que bo que és el menjar, avui tocava verdura i peix, i de postre un iogurt. Anem a descansar una estona! Ara ens estirem al llit una estoneta per descansar i estar bé per la tarda. ZZZZZZZ. És hora de despertar-se! Tornem al pati a jugar, a córrer i ha passar-s’ho bé. Tornem a classe i juguem amb plastilina i diferents objectes per treballar la coordinació i altres habilitats. Uff, tornem a tenir gana, això significa que és hora de berenar! Una peça de fruita per berenar, que hem fet molt d’esforç! És hora de marxar cap a casa, quines ganes de veure als pares!

I fins aquí un dia d’un alumne d’infantil, esperem que us hagi agradat i hagueu après algunes coses, els nens/es petits fan moltes coses al llarg del dia, i han de dormir i menjar bé per poder seguir aquest cicle tant enriquidor per ells.

Castellà:

El día empieza sobre las 8 de la mañana el niño/niña se levanta después de haber dormido mucho, con mucha energía, nos preparamos para ir a la escuela, nos vestimos, lavamos la cara, los dientes y nos peinamos. Más tarde, ¡desayunamos para coger fuerzas para todo el día! Recordamos que el desayuno es el ágape más importante del día, ya que necesitamos obtener nutrientes para afrontar el día. Vamos hacia la escuela, ya sea caminando, en coche o en autocar. ¡Nos esperan los compañeros! Llegamos a la escuela y saludamos a todos los profesores y compañeros, dejamos la mochila y empezamos el día. ¡A primera hora nos toca el lenguaje verbal, hacemos muchas actividades y hablamos mucho con los amigos. Ahora toca música! En esta clase escuchamos, bailamos y tocamos algunos instrumentos, es todo un caos, ¡pero nos lo pasamos en grande! Ahora toca inglés, ¡let ‘s speak English! We have great time in English, because we learn a lot. ¡Ahora toca nuestra parte preferida del día, el patio! Nos encanta jugar con los amigos, tiranos por el tobogán del patio, jugar a la pelota y escondernos en las casitas. Seguimos con clases divertidas, para psicomotricidad, vamos para el gimnasio de la escuela, es toda una excursión, pasamos por el comedor, saludamos a las cocineras y salimos fuera, ¡hacia la pista de fútbol de los grandes! Llegamos al gimnasio y empezamos con las actividades de psico, ¡a movernos! Ya estamos muchos cansados, ¡vamos a comer para recargar energías! Qué bueno es la comida, hoy toca verdura y pescado, y de postre un yogur. ¡Vamos a descansar un rato! Ahora nos tumbamos en la cama un ratito para descansar y estar bien por la tarde. ZZZZZZZ. ¡Es hora de despertarse! ¡Es hora de despertarse! Volvemos al patio a jugar, a correr y debe pasárselo bien. Volvemos a clase y jugamos con plastilina y distintos objetos para trabajar la coordinación y otras habilidades. Uff, volvemos a tener hambre, ¡eso significa que es hora de merendar! ¡Una pieza de fruta para merendar, que hemos hecho mucho esfuerzo! Es hora de irse a casa, ¡qué ganas de ver a los padres!

Y hasta aquí un día de un alumno de infantil, esperamos que le haya gustado y haya aprendido algunas cosas, los niños/as pequeños hacen muchas cosas a lo largo del día, y deben dormir y comer bien para poder seguir este ciclo tanto enriquecedor para ellos.

 

ENGLISH:

 

The day starts around 8 am, the child wakes up after a good night’s sleep, with lots of energy, we get ready to go to school, get dressed, wash our face, teeth and teeth, and we start to brush our teeth. Later, we eat lunch to get strength for the whole day! We remember that lunch is the most important meal of the day, as we need to get nutrients to face the day. We go to school, either walking, by car or bus.  We go to school, either on foot, by car or bus. Our colleagues are waiting for us! We arrive at school and greet all the teachers and classmates, leave our backpacks and start the day. First we do verbal language, we do a lot of activities and we chat a lot with our friends. After that we do music class! In this class we listen, dance and play some instruments. It’s all chaos, but we have the best time! Now it’s time for English, let’s speak English! We have a great time in English, because we learn a lot. Now it’s time for our favorite part of the day, recreation time! We love to play with friends, slide down the playground slide, play with the ball and hide in the houses. We continue with fun classes, now psychomotricity, we go to the school gym, it’s quite an excursion, we pass through the dining room, say hello to the cooks and go outside, to the football court! We arrive at the gym and start with the psycho activities, let’s move! We are already very tired, so let’s have lunch to recharge our batteries! How good is the food, today we had vegetables and fish, and for dessert a yogurt. Let’s rest for a while! Now we lie in bed for a while to rest and be active for the afternoon. zzzzzzz. It’s time to wake up! It’s time to wake up! Let’s go back outdoors to play, run and have a good time. Let’s go back to class and play with plasticine and different objects to work on coordination and other skills. Phew, we’re hungry again, that means it’s time for a snack! A piece of fruit for a snack, which we have made a lot of effort for! It’s time to go home, I can’t wait to see my parents!

And so far a day for a kindergarten student, we hope you have enjoyed it and learned a few things. Children do many things throughout the day, and they must sleep and eat well to be able to follow this cycle that is so enriching for them.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar