logotipo

Actualitat

9
març

ARRIBA LA PRIMAVERA A L’ESCOLA!

Avui, dia 9 de març ja s’acosta el bon temps, comença una mica a fer calor i surt un sol radiant, però el fred encara no ha marxat! A infantil estem molt constipats i hem après una dita que mai falla: “El sol de març porta refredats”. Els nens i nenes tenen molts de mocs aquesta època perquè pensem que ja fa calor tot el dia, però al matí i a la nit refresca molt. També hi ha una dita que diu “març, falsa primavera enganya al bestiar” aquesta dita ens representa molt, ja que pensem que fa calor, però a l’ombra encara fa fred. La setmana que ve ja donarem per començada la primavera i començarem amb les decoracions i ambient primaveral, més endavant ja us adjuntarem algunes fotos de com els nens i nenes van fent activitats per decorar les classes i passadissos de l’escola.

Castellà:

 

¡Hoy, día 9 de marzo se acerca el buen tiempo, empieza a hacer un poco de calor y sale un sol radiante, pero el frío aún no se ha ido! En infantil estamos muy resfriados y hemos aprendido que una frase nunca falla: “El sol de marzo lleva resfriados”. Los niños y niñas tienen muchos mocos en esta época porque piensan que ya hace calor todo el día, pero por la mañana y por la noche hace frío. También hay otra frase “Marzo falsa primavera miente al ganado” esta frase nos representa mucho, ya que hace calor, pero a la sombra aún hace frío. La próxima semana ya daremos por comenzada la primavera y empezaremos con las decoraciones y ambiente primaveral, más adelante ya os adjuntaremos algunas fotos de cómo los niños y niñas van haciendo actividades para decorar las clases y pasillos de la escuela.

English:

 

Today, March 9, the good weather is approaching, it’s starting to get a little warm and the sun is shining, but the cold hasn’t left yet! As children, we are very vulnerable to constipation and we learned a saying that never fails: “The March sun brings colds”. Children have a lot of snot this time because we think it’s already hot all day, but in the morning and at night it cools down a lot. There is also a saying that says “March, false spring deceives the livestock”. This saying represents us a lot, because we think it is hot, but in the shadows it is still cold. Next week we will give the beginning of spring and we will begin with the decorations and spring atmosphere, we’ll attach some photos of how the boys and girls are going to do activities to decorate the classes and school corridors.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar