logotipo

Actualitat

1
març

Sortida a la biblioteca

Català: Aquesta setmana els nens i nenes de Llar 2 i P3 han visitat la biblioteca. El dia 22 de febrer vam anar a la biblioteca de Pont Major. Allà, els nens i nenes van poder tenir un primer contacte amb el món de les biblioteques de forma lúdica, estimulant i màgica. Aquestes sortides motiven als alumnes i a les seves famílies a l’ús de les biblioteques i els seus serveis. Vam veure un minicontes, que és una petita visita a l’espai de la biblioteca i una explicació d’un conte amb titelles, objectes i cançons. Aquests minicontes tenen la finalitat que els alumnes s’endinsin de manera comprensible, visual i atractiva als llibres.

Castellano: Esta semana los niños y niñas de P2 y P3 han visitado la biblioteca. El día 22 de febrero fuimos a la biblioteca de Pont Major. Allí, los niños y niñas pudieron tener un primer contacto con el mundo de las bibliotecas de forma lúdica, estimulante y mágica. Estas salidas motivan a los alumnos y a sus familias al uso de las bibliotecas y sus familias a hacer uso de las bibliotecas y sus servicios. Vimos minicuentos, que es una pequeña visita al espacio de la biblioteca y una explicación de un cuento con marionetas, objetos y canciones. Estos minicuentos tienen la finalidad de que los alumnos se adentren de manera comprensible, visual y atractiva. 

English: This week the boys and girls of Home 2 and P3 visited the library. On the 22nd of February we went to the Pont Major library. There, the boys and girls were able to have their first contact with the world of libraries in a playful, stimulating and magical way. These small excursions motivate students and their families to use the libraries and their services. We attended a mini-story, which was a small visit to space from the library and an explanation of a story with puppets, objects and songs. The purpose of these mini-stories is for the students to get involved in a comprehensible, visual and attractive way.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar