logotipo

Actualitat

25
febr.

Comencen les Llengües Maternes

Ahir va ser el dia de les llengües maternes, i tots els pares ja han respost el correu que els havia enviat l’escola preguntant quina llengua parlaven a casa, així doncs que van poder saber quin tant per cent es parla cada idioma a cada casa, els idiomes que van sortir guanyadors van ser el Català, Castellà, l’Anglès i el Rus i molts altres com l’Àrab, l’Alemany, l’Ucraïnès… i cada classe va aprendre unes paraules bàsiques dels idiomes que es parlen a cada classe.

Per exemple, Primer té quatre idiomes: català, castellà, francès i rus. I Sisè en parla tres: Polac, Búlgar i finlandès

 

Comienza la actividad de lenguas maternas

Ayer fue el día de lenguas maternas, todos los padres ya han respondido el correo que se les envió preguntando qué lengua hablaban en casa para saber el porcentaje de idiomas que se hablan en casa.

Los idiomas más hablados en orden de más a menos fueron: Catalán, Castellano, Inglés, Ruso y muchos otros como el Árabe, Alemán, Ucraniano etc… Y en cada clase los alumnos han aprendido a decir algunas palabras básicas de los idiomas que se hablan en cada clase.

Por ejemplo, Primero hace 4 idiomas, Catalán, Castellano, Francés y Ruso. Y en sexto hacen tres, Polaco, Búlgaro y Finlandés.

 

The native languages activity begins

Yesterday was native languages day, all parents have already answered the mail that was sent to them asking what language they spoke at home to know the percentage of languages spoken at home.

The most spoken languages in order from most to least were: Catalan, Spanish, English, Russian and many others like Arabic, German, Ukrainian etc… And in each class the pupils have learnt to say some basic words of the languages spoken in each class.

For example, in the first class they do 4 languages, Catalan, Spanish, French and Russian. And in sixth they do three, Polish, Bulgarian and Finnish.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar