logotipo

Actualitat

22
febr.

Jocs per conèixer-nos

Català:

Continuem amb la unitat VAMOS A JUGAR! El dijous dia 16 vam celebrar el carnestoltes i vam jugar a molts jocs. Es van organitzar diferents jocs amb la intenció que els nens de P0 fins a P5 interactuéssin junts i que enfortíssin el vincle entre ells. Aquests jocs estaven organitzats per descobrir noves reaccions de l’alumnat, algunes dificultats, noves habilitats i diversitat d’emocions. Aquest plantejament inclusiu i competencial ens permet conèixer millor als nostres alumnes, gaudir de bons moments i oferir oportunitats que ajuden al seu desenvolupament emocional, físic i cognitiu.

Aquesta setmana mirarem el vídeo de carnaval, el comentarem i felicitarem els més grans per la responsabilitat que han tingut.

 

Castellano: 

Continuamos con la unidad ¡VAMOS A JUGAR! El jueves día 16 celebramos el carnaval y jugamos a muchas cosas. Se organizaron diferentes juegos con la intención que los niños de P0 hasta P5 interactuaron juntos y se enfocaron en  el vínculo entre ellos. Estos juegos estaban organizados para descubrir nuevas reacciones del alumnado, algunas dificultades, nuevas habilidades y diversidad de emociones. Este planteamiento inclusivo y competencial nos permite conocer mejor a nuestros alumnos, disfrutar de buenos momentos y ofrecer oportunidades que ayudan a su desenvolvimiento emocional, físico y cognitivo.

Esta semana miraremos un video de carnaval, lo comentaremos y felicitaremos a los más grandes por la responsabilidad que han tenido.

 

English: 

Let’s continue with the unit LET’S PLAY! On Thursday the 16th we celebrated the carnival and played a lot of games. Different games were organized with the intention of children from P0 to P5 interacting together and to strengthen the bond between them. These games were organized to discover new reactions from students, some difficulties, new skills and diversity of emotions. This inclusive and competitive approach allows us to get to know our students better, enjoy good times and offer opportunities that help their emotional, physical and cognitive development. This week we will watch the carnival video, comment on it and congratulate the older ones for the responsibility they have had.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar