logotipo

Actualitat

15
febr.

EL CARNAVAL

Aquesta setmana celebrem el carnaval a Infantil! El rei carnestoltes ens ha fet arribar unes consignes que els alumnes hauran de seguir durant aquesta setmana. El dilluns 13 de febrer podem anar amb pijama a l’escola, el somni de molts nens i nenes! El dimarts 14 de febrer els alumnes hauran de portar l’uniforme corresponent i amb complements de Sant Valentí. El dimecres 15 de febrer ens hem d’atrevir a portar un pentinat original i les ungles pintades! I finalment, el dijous ens podem vestir amb la disfressa que més t’agradi. 

Aquest dia, farem tot d’activitats relacionades amb la unitat de indagació i les professores es disfressaran de diferents jocs que tenen preparats per jugar tot el matí. Aquests jocs permeten treballar l’atenció i la concentració en els nens, a més que fomenten la memòria visual i la velocitat.

A continuació us adjuntem els cartells que han preparat per aquesta setmana. Cliqueu els següents enllaços:

LET’S PLAY TOGETHER (2) (1)

Circular carnestoltes CAT CAST ENG.

Castellano:

¡Esta semana celebramos el carnaval! El rei Carnestoltes nos ha enviado unas consignas que los alumnos tendrán que seguir durante esta semana. El lunes 13 de febrero podemos ir con pijama a la escuela, ¡el sueño de muchos niños y niñas! El martes 14 de febrero los alumnos tendrán que llevar un uniforme correspondiente y con un complemento de san valentín. ¡El miércoles 15 de febrero nos tenemos que atrever a llevar un peinado original y las uñas pintadas! Finalmente el jueves nos podemos disfrazar como más te guste. 

En este día haremos actividades relacionadas con la unidad de indagación y los profesores se disfrazaran de diferentes juegos que tienen preparados para jugar toda la mañana. Estos juegos permiten trabajar la concentración y la atención en los niños y niñas, además fomentan la memoria visual y la velocidad.

A continuación os adjuntamos los carteles que nos han preparado esta semana.

LET’S PLAY TOGETHER (2) (1)

Circular carnestoltes CAT CAST ENG.

English: 

This week we are celebrating carnival!! The carnival king had given us some rules that the kids have to follow during this 

weekend. On Monday 13th february we have to go with pijama’s at school, the dream from a lot of kids! Tuesday 14th we have to wear the uniform with saint valentine’s complements. Wednesday 15th we have to wear a funny hairstyle and some nail polish. Finally on Thursday we have to wear our favorite costume. On Thursday we are going to do some Carnival activities and the teachers will come with costumes on. These games allow children to work on attention and concentration, as well as encouraging visual memory and speed. Below are the posters they have prepared for this week.

 

LET’S PLAY TOGETHER (2) (1)

Circular carnestoltes CAT CAST ENG.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar