logotipo

Actualitat

9
febr.

Els nens i nenes de p5 aprenen les bases de matemàtiques

Aquesta setmana els nens i nenes de P5 no han pogut sortir per continuar amb la unitat indagación VAMOS A JUGAR. Per això, han començat a aprendre les bases de les matemàtiques d’infantil amb activitats didàctiques. A més, han iniciat un altre projecte, la robòtica. Als nens i nenes els hi ha agradat molt el projecte, s’ho han passat d’allò més bé i han après moltíssim amb el Bee Bot.

A continuació us adjuntem un link on podeu extreure més informació sobre el Bee Bot: https://ro-botica.com/producto/bee-bot/

Castellano:

Esta semana los niños y niñas de P5 no han podido salir para continuar con la unidad de indagación VAMOS A JUGAR. Por eso, han empezado a aprender las bases de las matemáticas de infantil con actividades didácticas. Además, han iniciado otro proyecto de robótica. A los niños y niñas les ha gustado mucho el proyecto, se lo han pasado genial y han aprendido mucho con el Bee Bot.

A continuación os adjuntamos un link donde podéis ver la información del Bee Bot: https://ro-botica.com/producto/bee-bot/

English: 

This week the children of preschool couldn’t go out to do the unit of investigation, LET’S PLAY. For this reason, They started to do the basics of mathematics in preschool, with didactic activities. They also started a project of robotics, the boys and girls enjoyed a lot and learned much with the Bee Bot.

Hear we had a link for the information of Bee Bot:

https://ro-botica.com/producto/bee-bot/

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar