logotipo

Actualitat

1
febr.

Què farem aquest mes de febrer?

Avui hem començat el mes de febrer amb molt fred i ganes de seguir treballant. Algunes de les activitats que farem són: 

– El dia dijous 16 de febrer, arriba el Carnestoltes a l’escola MGIS. Al matí farem activitats normals, però a la tarda farem un concurs de disfresses, una rua amb música en directe, berenar i possiblement sortirem de l’escola. Els alumnes poden venir disfressats si volen, però ha de ser amb temàtica d’una pel·lícula. 

– Dimarts 21 de febrer es farà una obra de teatre, es diu: “NADA”. No és la primera novel·la de l’escriptora barcelonina Carmen Laforet i una de les obres literàries més importants de l’Espanya del segle XX. Els alumnes de 2n de batxillerat interpretaran l’obra de “NADA”. Es tracta d’una obra existencial que representa l’estancament i la pobresa viscuts a la postguerra a Espanya durant el primer franquisme. 

– Dimarts 21 de febrer. Dia de les llengües maternes: El Dia de les llengües maternes venen pares d’alumnes de tot el món i ens ensenyen sobre les seves tradicions, cultures, costums, etc.

Castellano: 

Hoy hemos empezado el mes de febrero con mucho frío y ganas de seguir trabajando. Algunas de las actividades que haremos son: 

– El día jueves 16 de febrero, llega el Carnaval a la escuela MGIS. Por la mañana haremos clase normal, pero por la tarde haremos un concurso de disfraces, una rua con música en directo, merienda y posiblemente saldremos de la escuela. Los alumnos pueden venir disfrazados si quieren pero tiene que ser de temática sobre una película. 

– El martes 21 de febrero se hará una obra de teatro, se dice: “NADA”. No es la primera novela de la escritora barcelonesa Carmen Laforet y una de las obras literarias más importantes de la España del siglo XX. Los alumnos de 2º de bachillerato interpretarán la obra de “NADA”. Se trata de una obra existencial que representa el estancamiento y la pobreza vividos en la posguerra en España durante el primer franquismo. 

– Martes 21 de febrero. Día de las lenguas maternas: El Día de las lenguas maternas vienen padres de alumnos de todo el mundo y nos enseñan sobre sus tradiciones, culturas, costumbres, etc. 

English: 

Today we started the month of February very cold and eager to continue working. Some of the activities we will do are: 

– On Thursday, February 16, Carnival arrives at the MGIS school. In the morning we will do normal activities, but in the afternoon we will have a costume contest, a street with live music, a snack and possibly leave the school. Students can come in costume if they want, but it must be with a movie theme.

– On Tuesday, February 21, a play will be performed, it is called: “NOTHING”. It is not the first novel by the Barcelona writer Carmen Laforet and one of the most important literary works of 20th century Spain. The 2nd year high school students will perform the play “NADA”. It is an existential work that represents the stagnation and poverty experienced in post-war Spain during the first Franco regime. 

– Tuesday, February 21. Mother tongue day: On Mother tongue day, parents of students from all over the world come and teach us about their traditions, cultures, etc.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar