logotipo

Actualitat

19
gen.

Winter

Català: Els nens i nenes d’infantil han començat a decorar les aules i els passadissos d’hivern, estan molt emocionats per haver començat amb aquesta activitat. L’altre dia van fer un arbre cada nen i nena que va quedar espectacular! Cada nen el va decorar com va voler i com més li va agradar.

També els hi han explicat un conte molt divertit en anglès sobre l’hivern titulat One Snowy Night i els hi ha agradat moltíssim.

 

English: The children of preschool have started to decorate the classes and corridors with winter decoration, they are very excited for this activity. The other day they made an incredible tree each pupil, and each pupil decorated it their way.

Also they explained to them a winter story called One Snowy Night and they liked it a lot. 

 

Castellano: Los niños y niñas de infantil han empezado a decorar las clases y los pasillos de invierno, están muy  emocionados por haber empezado con esta actividad. ¡El otro día hicieron un árbol cada niño y niña que quedó espectacular! Cada niño lo decoró como quería y más le gustaba.

También les explicaron un cuento muy divertido en Inglés sobre el invierno llamado One Snowy Night y les encantó.  

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar