logotipo

Actualitat

18
gen.

Excursió a Tautavel 

Els alumnes de 1r d’ESO A i B el dia 20 de gener del 2023 faran una excursió a Tautavel i visitaran el Museu de la Prehistòria amb en Ferran i la Marie, professors de Socials i Francès. 

Aquesta excursió ha estat organitzada des d’aquestes dues assignatures. Amb aquesta excursió els permet als alumnes tenir més informació i coneixement sobre la prehistòria i practicar el seu francès. 

Es començarà a les 9 h del matí, el viatge de Girona fins a Tautavel és 1 h i mitja, i les activitats comencen a les 11, amb una visita al museu i acabarà amb un taller de ceràmica a la 12:30, després a la 13h dinaran i quan acabin tornaran a l’escola. 

 

Castellano: 

Los Alumnos de 1º de ESO A y B el día 20 de enero de 2023 realizarán una excursión a Tautavel y visitarán el Museo de la Prehistoria con Ferran y Marie, profesores de Sociales y Francés. 

Esta excursión ha sido organizada desde estas dos asignaturas. Con esta excursión les permite a los alumnos tener más información y conocimiento sobre la prehistoria y practicar su francés. 

Se empezará a las 9h de la mañana, el viaje de Girona hasta Tautavel son 1h y media, y las actividades comienzan a las 11, con una visita al museo y terminará con un taller de cerámica a la 12:30, después a la 13h comerán y cuando acaben volverán a la escuela.

 

English: 

The students of 1st ESO A and B on the 20th of January 2023 will make an excursion to Tautavel and visit the Museum of Prehistory with Ferran and Marie, teachers of History and French. 

This excursion has been organized by these two subjects and allows students to have more information and knowledge about prehistory and practice their French. 

It will start at 9 am, the trip from Girona to Tautavel is 1 and a half hours, and the activities begin at 11 am, with a visit to the museum and will end with a pottery workshop at 12:30 pm, then at 1 pm they will have dinner and when they finish they will return to school.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar