logotipo

Actualitat

17
des.

DECORATIUS DE NADAL I UNA VISITA ESPECIAL

Català:

Aquesta setmana hem rebut una visita molt especial pels nens i nenes d’infantil!

El dilluns 12 va aparèixer el patge del rei Melcior a l’escola. Els alumnes van gaudir moltíssim aquesta trobada amb el patge, ja que van poder entregar les seves cartes perquè arribessin directament al seu rei preferit. A continuació us adjuntem algunes fotografies.

Per ambientar l’escola a aquesta època, els nens i nenes han decorat les seves classes i passadissos amb diferents activitats. Com ja vam dir la setmana passada, cada nen va fer un fanalet per anar a esperar els tres reis, a més de molts murals i dibuixos fets per ells.

Castellà:

¡Esta semana hemos recibido una visita muy especial para los niños y niñas de Infantil! El Lunes 12 apareció el paje del rey Melchor a la escuela. Los alumnos disfrutaron muchísimo este encuentro con el paje, ya que pudieron entregar sus cartas para que llegasen directamente a su rey favorito. A continuación os adjuntamos algunas fotos.

 

Para ambientar la escuela en esta época los niños y niñas han decorado sus aulas y pasadizos con diferentes actividades. Como dijeron la semana pasada cada niño hizo un farolillo para ir a esperar los tres reyes, además de muchos murales y dibujos hechos por ellos.

English:

This week the children in preschool received a very important visit! This monday 12 we received the visit of Melcior’s royal page. They enjoyed it a lot and they gave him their Christmas wish lists so they arrived directly to their favorite wiseman. Here are some pictures.

Also to give some ambience to the school. The boys and girls decorated their classes and corridors with Christmas decorations and activities. Like we said the other week, every kid made his lantern to wait for the three wise men. In addition to many murals and drawings made by them.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar