logotipo

Actualitat

1
des.

Una visita molt interessant

Català:

Aquesta setmana els alumnes d’infantil han rebut una visita!

La mare d’en Lluc que és infermera, i ha explicat el que fa a la seva feina. Ha sigut molt interessant! Els nens i nenes s’han posat en el lloc dels metges, amb la vestimenta i han fet servir un estetoscopi per escoltar els cors dels altres. També ha portat altres utensilis que s’utilitzen en diferents especialitats i ens ha explicat perquè serveixen.. Aquesta activitat l’han fet els nens de P5. Aquesta activitat ha sigut molt divertida i els nens han gaudit i après molt a través d’aquesta activitat.

      

 

Castellano:

 ¡Esta semana los alumnos de infantil han recibido una visita! 

¡La madre de Lluc es enfermera y ha explicado que hace en su faena. Ha sido muy interesante! Los niños y niñas se han puesto en el lugar de los médicos, con la vestimenta y han utilizado el estetoscopio para escuchar a los otros. También han traído otros utensilios que se utilizan en diferentes especialidades y nos han explicado para qué sirven. Esta actividad la han hecho los niños de P5. Esta actividad ha sido muy divertida y los niños han disfrutado y han aprendido mucho a través de esta actividad. 

 

English:

This week the pupils of preschool received a visit!

Lluc’s mother is a nurse and explained her job. It was very interesting. The boys and girls got in the shoes of the doctors and they were given the cloth and stethoscopes to listen to the heart of others. She also brought other tools used in other fields and she explained to us their use. These activity were made for the P5 kids. It was very fun and they learned a lot through these activity.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar