logotipo

Actualitat

25
nov.

ARRIBA LA FRED!

Català

Els nens i nenes d’infantil tornen a l’escola després d’un pont llarg i ple de diversió, per les fires de Sant Narcís a Girona. Després d’aquests dies ha vingut la fred de cop, comencem amb els refredats de la tardor, tot i així els nens segueixen amb la mateixa il·lusió d’anar a l’escola i veure els amics/companys de classe.

Ara, després d’aquests dies de festa s’ha començat a reprendre la rutina de cada dia, ja estan adaptats al curs però després del pont ens ha costat una mica tornar a habituar-nos al dia a dia . Hem tornat a les sessions de psico i piscina amb les piles carregades al 100%.

Us desitgem que hagueu passat un feliç pont amb la família i amics i tornem amb moltes ganes! 

Castellano

Los niños y niñas de infantil vuelven a la escuela después de un puente bastante largo y lleno de diversiones, por las ferias de Sant Narcis en Girona. Después de estos días ha llegado el frío de golpe, empezamos con los resfriados de otoño, y aun así los niños siguen con la misma ilusión de ir a la escuela para poder ver a sus amigos/compañeros de clase.

Ahora, después de estos dia de fiesta se ha remprendido la rutina de cada dia, ya están adaptados al curso, pero después del puente nos ha costado un poco volver a habituarnos al día a día. Hemos vuelto a las sesiones de sico y piscina con las pilas cargadas al 100%.

Os deseamos que hayáis pasado un feliz puente con la família y amigos y volvemos con muchas ganas.

 

English

Infantil pupils return to school after a long vacation full of fun for Sant Narcís fair in Girona. After these days cold weather arrived suddenly, they started to get flus but they are still excited to go to school and see their friends. 

after these fun days they are returning to school habits, they already adapted to the new school year but after these holidays it’s harder to continue with the habits. We continue with psico sessions and swimming lessons very exited.

We wish you had a very funny days with family and friends and we start again with a lot of energy.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar