logotipo

Actualitat

21
nov.

Concert d’ukelele

Actualització meteorològica: Aquesta setmana per mala sort a la província girona no ha plogut durant aquests últims dies ni es preveu pluja. Els nens i nenes d’infantil han utilitzat l’aigua sobrant de les seves cantimplores per regar els arbres que van plantar al pati.

 

Novetats: Els nens i nenes de 5è primària van organitzar un concert amb l’ukelele que els hi van tocar als nens d’infantil. Els nens i nenes d’infantil van gaudir d’aquests espectacle dels nens de 5è.

Esta semana por mala suerte en la provincia de Gerona  no ha llovido durante estos últimos días ni se prevé lluvia. Las niñas y niños de infantil han utilizado el agua que les sobra de sus cantimploras para regar los árboles que previamente plantaron en el patio.  

Los niños y niñas de 5to de primaria organizaron un concierto de ukelele que les fueron a tocar a los niños de infantil. Los niños y niñas de infantil gaudiero del espectáculo interpretado por quinto 

 

This week, unfortunately, it hasn’t rained in the province of Girona and it’s not expected either. The kids of preschool have used their remaining water from their water bottles to water the trees planted in the playground.

 

The kids in fifth grade organized an ukulele concert for the pupils of preschool.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar