logotipo

Actualitat

18
oct.

NOVETATS D’INFANTIL

Català:

Els nens d’infantil ja han passat el període d’adaptació, ja comencen a menjar una mica de tot, ja dormen el temps determinat per a cada curs, a implicar-se més en cada classe, etc.

Els nens i nenes comencen a fer activitats per a treballar les emocions amb les ulleres de les emocions, aprenen a veure com se senten i a com controlar les emocions com en aquestes fotos es pot veure. També comencen a fer sico, a córrer, a fer jocs, activitats per passar-s’ho bé i fer esport.

Els nens i nenes dinen a la una, tenen una dieta equilibrada i rica en nutrients, adaptada per la seva alimentació. Una estona després de dinar van a fer la migdiada o poden sortir al pati a jugar, ja que tenen una xarxa de voleibol, una cistella de bàsquet i unes casetes de plàstic per divertir-se a l’hora del pati.

Els dilluns tenen l’activitat de piscina, van a la piscina del Geieg i els nens aprenen a nedar amb monitors, si ja en saben reforcen la seva habilitat amb jocs per aprendre. A continuació us adjuntem les fotos / vídeos dels nens de piscina.

A continuació també us adjuntem els horaris de la setmana del tots els cursos. Si observeu veureu que segons l’edat hi ha diferents horaris.

 

 

Castellano:

Los niños de infantil ya han pasado el periodo de adaptación, ya empiezan a comer un poco de todo, ya duermen el tiempo determinado para cada curso, empiezan a implicarse en las clases, etc.

Los niños y las niñas empiezan a hacer actividades para trabajar las emociones con las gafas de las emociones, aprender a ver cómo se sienten y a controlarlo que sienten, como se puede ver en las fotos. También han empezado con el SICO, a correr, a hacer actividades para pasarlo bien y hacer deporte.

Los niños y niñas comen a la una, tienen una dieta equilibrada y rica en nutrientes, adaptada para su alimentación. Un rato después de comer van a hacer la siesta o bien salen al patio a jugar y divertirse, ya que tienen una red para jugar al voley, una canasta para baloncesto, y unas casitas para jugar.

Los lunes, tienen la actividad de piscina, van a la piscina del Geieg y aprenden a nadar con los monitores, y si ya saben nadar refuerzan su habilidad con juegos para aprender. A continuación también os adjuntamos alguna foto de la piscina y los niños disfrutando del lunes.

También os proporcionamos los horarios de cada curso.

 

English

The kids have adapted to the school’s schedule, they eat everything, they sleep during the day and they are more concentrated on the work.

They started to do activities to work the emotions, learn to have a healthy diet and practise sport and mobility.

Here are the schedules of the weeks.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar