logotipo

Actualitat

17
oct.

Què opinen els alumnes dels uniformes?

Uniformes 

Hem preguntat a vuit nens i nenes de diferents edats què opinen dels nous uniformes: la faldilla i la dessuadora vermella.

El resultat ha estat que a només un 12,5% dels nens els agrada la dessuadora vermella, ja que només hem rebut comentaris dolents sobre el seu color, i però hem rebut comentaris positius perquè és molt més abrigada que la de color gris més vella. La faldilla, però, té un 0% de persones que li ha agradat i no ha rebut cap comentari positiu.

(castellano) Uniformes

Hemos preguntado a ocho niños y niñas de diferentes edades de ESO qué opinan de los nuevos uniformes, la falda y la sudadera roja.

El resultado ha sido que al 12.5% de niños les ha gustado la sudadera, mientras que solo a un 0% les ha gustado la falda. Generalmente, lo que la gente cambiaría de la sudadera es el color, ya que sí que ha recibido comentarios positivos por su tela, que abriga más, mientras que la falda no ha recibido comentarios positivos.

(english) Uniforms

We’ve asked eight boys and girls in secondary school what they think about the new uniforms, the skirt and the red hoodie.

The result was that a measly 12.5% of kids liked the red hoodie, with it receiving bad comments only about its colour,  it received positive comments about it being much warmer than the older grey one. The skirt, however, has a 0% of people that liked it, and received no positive comments.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar