logotipo

Actualitat

15
oct.

Taller d’Arqueologia 

Aquest passat 10 d’octubre els alumnes de 1r d’ESO A i B van fer un taller d’arqueologia amb en Ferran Cebrià, professor de socials. 

L’alumnat de 1r d’ESO estan fent el tema de la prehistòria a l’assignatura de ciències socials. Per aprofundir el que van aprendre es va fer un taller d’arqueologia en el qual van vindre dues arqueòlogues professionals a ensenyar unes quantes coses. 

Hem entrevistat a tres alumnes de la classe de 1 ESO: 

Què vau veure? 

Primer ens van ensenyar coses antigues tipus eines i ens van explicar la història de quan ho van descobrir, després teníem una fletxa en la qual havíem de mesurar les eines i trobar els ossos i agafar anotacions. 

Què et va semblar el més interessant? 

Que ens expliquessin les coses antigues o com feien les coses, també l’evolució de les seves pedres i l’evolució de la pedra al metall. 

Durant el taller vau fer alguna activitat interactiva? 

Sí, vam buscar i mesurar els ossos. 

Després del taller vau fer alguna feina o treball per concloure el tema?

Encara no hem tornat a tenir classe de socials. 

Quina eina o resta et va interessar i agradar més? 

En la nostra opinió les peces més atractives eren els ossos dels animals, les pedres i metalls, la destral i el que utilitzaven per fer llances i collarets.

 

 

 

 

Castellano: 

Este 10 de octubre, los alumnos de primero de 1 ESO han hecho un taller de la prehistoria. Junto a dos arqueólogas profesionales han visto las herramientas de piedra y algunos restos de la época, también les enseñaron cómo trabajan los arqueólogos, encontrando y tomando notas de los huesos. 

 

English: 

This October 10th the 1st ESO class made a project of archeology and prehistory. They have seen how they lived, what tools they used, bones of animals and humans. They really enjoyed doing this project, it was fun and interesting.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar