logotipo

Actualitat

3
oct.

La tardor a infantil

Els nens d’infantil donen la benvinguda a la tardor decorant l’edifici. Comencen el període de la tardor amb un piló d’ambient, dibuixos i han après la dita que diu el següent: “les fulles que tremolen i el vent que les fa caure”. Estan treballant la tardor en 3 idiomes, Català, Castellà i Anglès.

 

També volem informar que el dijous dia 6 d’octubre a les 19h hi haurà reunió de pares, on s’informarà a les famílies, pares o tutors del que faran els seus fills al llarg del curs. S’explicarà el tema de la piscina al Geieg, que hi aniran cada dilluns al matí. Es desplaçaran en autocar, proporcionat per l’escola, que els recollirà a l’escola i els retornarà.

 

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar