logotipo

Actualitat

27
set.

PRIMERS DIES D’ESCOLA A INFANTIL

Els alumnes d’infantil van començar l’escola el dia 5 de setembre. Els primers dies han sigut d’adaptació, plors i jocs. Com és normal, els nens de menor edat quan venen de nou a l’escola o son nous els hi costa adaptar-se, però al cap d’una o dues setmanes fan algun amic i amiga i es van adaptant a poc a poc.

Com podeu apreciar en aquesta imatge, la part d’infantil està situada a la part inferior de l’escola, és un edifici a part amb el seu pati propi. A la zona d’esbarjo hi fan varies activitats, una xarxa per jugar a voleibol, varies estructures amb parts d’escalada per pujar i tobogans per baixar. A més, hi ha varies casetes amb infinitat de joguines a l’interior.

 

A l’àmbit del menjador, s’han repartit en varies taules, entre alumnes i professors. La cuina ha proporcionat el menjar adequat per als nens.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar