logotipo

Actualitat

13
juny

Graduació de 6è

  Els alumnes de 6è de primària el divendres 19 de juny es graduen per passar de primària a ESO. La graduació es farà a la Biblioteca de l’escola i més tard es farà un pica-pica a fora perquè els alumnes mengin.

 

  Los alumnos de 6º de primaria el viernes 19 de junio se gradúan para pasar de primaria a ESO. La graduación se hará en la Biblioteca de la escuela y más tarde se hará un pica-pica fuera para que los alumnos coman.

 

  6th graders graduate on Friday, June 19th to move from primary to secondary school. Graduation will be at the school library and later there will be a snack outside for students to eat.

 

  Шестиклассники заканчивают обучение в пятницу, 19 июня, и переходят из начальной школы в среднюю. Выпускной будет в школьной библиотеке, а позже студенты перекусят на улице.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar