logotipo

Actualitat

10
juny

Què són els projectes personals de 4t d’ESO?

Els alumnes de 4t d’ESO al llarg d’aquest any han estat desenvolupant el seu projecte personal. A principi de curs, cada alumne va decidir quin tema treballaria i depenent del tema se’ls va assignar un tutor. La majoria dels treballs són bastant diferents, gairebé cap dels treballs s’assemblen en el contingut. Els projectes personals no tenen una llargada determinada, tot i que s’espera que facin un projecte complet. Tenen tot el curs per acabar-lo i molts d’ells ja ho tenen gairebé fet.

Hem anat preguntant als diferents alumnes i tutors d’aquests projectes i per part dels alumnes hem obtingut unes respostes molt satisfactòries, alguns d’ells com l’Aleix Texidor que està fent un treball sobre la preparació de pappardelles ens diuen que han progressat molt gràcies als seus tutors i esperen tenir una nota final satisfactòria.

Per part dels tutors, ells troben que els alumnes han fet un desenvolupament correcte del treball i tot i que ja falta poc perquè s’acabi el treball, encara volen que facin una última empenta i deixin enllestit el treball.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar