logotipo

Actualitat

9
juny

Infantil ho celebra amb ganes!

  Graduació de P5

Avui dijous dia 9-6-2022, tenim els nostres petits graduant-se, els nens de P5 es graduen! Fa 2 anys que no s’ha pogut celebrar degut al Covid-19, però aquest any tenim molta il·lusió i infantil posarà molta passió en aquest acte. Serà un acte molt emotiu que els professors i professores d’infantil han estat preparant. En aquest acte només poden assistir els pares i mares dels nens ja que per raons del virus no volem que passi res. 

 

Festival d’infantil i primària

El festival dels més petits ( infantil i primària) es celebra el 21 de juny. Aquest any, es celebra amb molta il·lusió ja que des de fa 2 anys no s’ha pogut celebrar presencialment per culpa del covid. Com en la graduació, només podran assistir els pares i mares dels nens i nenes. Per al matí els nens de secundària podran assistir a l’assaig de l’acte.

 

Activitats a la pista

Com cada any, després de la graduació, es faran una sèrie d’activitats que estaran a la pista; com els infables, l’escalada, llits elàstics… I per acabar es farà un berenar per llepar-se els dits!

 

 Children celebrate it with illusion!

 

P5 graduation

Today, Thursday 9-6-2022, we have our little ones graduating, the P5 kids are graduating. It has not been possible to celebrate it for 2 years due to the Covid-19, but this year we are very excited and children will put a lot of passion into this event. It will be a very emotional event that the kindergarten teachers have been preparing. Only parents of children can attend this event because for reasons of the virus we do not want anything to happen.

 

Children’s and primary school festival

The festival for children (children and primary) is held on June 21. This year, it is being celebrated with great enthusiasm as it has not been possible to celebrate it in person for the last 2 years due to the covid. As with graduation, only parents of children will be able to attend. High school children will be able to attend the rehearsal for the event in the morning.

 

Activities

As every year, after graduation, there will be a series of activities that will be on the hall; like games, climbing, trampolines… And finally a snack to lick your fingers!

 

  ¡Infantil lo celebra con ganas!

 

Graduación de P5

Hoy, jueves día 9-6-2022, tenemos a nuestros pequeños graduándose, los niños de P5 se gradúan. Hace 2 años que no se ha podido celebrar debido al Covid-19 pero este año tenemos mucha ilusión e infantil pondrá mucha pasión en este acto. Será un acto muy emotivo que los profesores y profesoras de infantil han estado preparando. En este acto sólo pueden asistir los padres y madres de los niños ya que por razones del virus no queremos que ocurra nada.

 

Festival de infantil y primaria

El festival de los más pequeños ( infantil y primaria) se celebra el 21 de junio. Este año, se celebra con mucha ilusión, ya que desde hace 2 años no se ha podido celebrar presencialmente por culpa del cóvid. Como con la graduación, sólo podrán asistir los padres y madres de los niños y niñas. Por la mañana los niños de secundaria podrán asistir al ensayo del acto.

 

Actividades en la pista

Como cada año, después de la graduación, se realizarán una serie de actividades que estarán en la pista; como los infables, la escalada, camas elásticas… ¡Y para terminar se hará una merienda para chuparse los dedos!

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar