logotipo

Actualitat

9
juny

El dia del medi ambient

  Benvolguts i benvolgudes lectors i lectores, aquí us donem una notícia ben bona i fresca! El divendres passat, els nens i nenes d’infantil van celebrar el dia del medi ambient o el dia del planeta. El professorat d’infantil va preparar una sèrie d’activitats per aquest dia. La més destacable va ser fer un dibuix pintat de la Terra amb unes mans sortint de la Terra i amb el missatge “I Love my Planet”. En aquest dia, es celebra que hi ha gent que cuida el nostre planeta i que es fixa amb els desperfectes i brossa que hi ha a la Terra i al medi ambient. Des de la revista MGIS t’animem a que cuidis el medi ambient. Ànims!   

  

                     

  El día del medio ambiente

 

Estimados y apreciadas lectores y lectoras, aquí os damos una noticia muy buena y fresca! El pasado viernes, los niños y niñas de infantil celebraron el día del medio ambiente o el día del planeta. El profesorado de infantil preparó una serie de actividades para ese día. La más destacable fue realizar un dibujo pintado de la Tierra con unas manos saliendo de la Tierra y con el mensaje “I Love my Planet”. En ese día, se celebra que hay gente que cuida nuestro planeta y que se fija con los desperfectos y basura que hay en la Tierra y en el medio ambiente. Desde la revista MGIS te animamos a que cuides el medio ambiente. ¡Ánimos!

 

   

 

  Environment Day

 

Dear readers, here is some very good and fresh news! Last Friday, kindergarten children celebrated Environment Day or Planet Day. Kindergarten teachers prepared a series of activities for the day. The highlight was to make a painted drawing of the Earth with some hands coming out of the Earth and with the message “I Love my Planet”. On this day, it is celebrated that there are people who take care of our planet and who pay attention to the damage and garbage that exists on Earth and in the environment. From MGIS magazine we encourage you to take care of the environment. Cheers!

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar