logotipo

Actualitat

8
juny

Graduació 2n de Batxillerat

El passat dijous 2 de juny del 2022 els alumnes de MGIS de l’etapa de 2n de Batxillerat es van graduar a la biblioteca de primària. La graduació va començar a les 15:30 i va acabar a les 16:30h.

Tres professors van fer uns petits discursos per als alumnes. Els tres professors van ser l’Adol, l’Inma i en Ryan. Més tard es van entregar els diplomes i les orles, i dos alumnes van fer uns discursos molt bonics i especials. Va ser una graduació molt emotiva i divertida; tant pares i mares com alumnes i professors s’ho van passar d’allò més bé.

Va ser una graduació que no oblidarem mai!

     

           

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar