logotipo

Actualitat

23
maig

El Treball de Recerca

Benvolguts lectors i lectores, la setmana passada els alumnes de 2n de Batxillerat van presentar els treballs de recerca, o també anomenats TDR.

 

El TDR és un treball d’investigació que dura dos anys. En aquesta investigació, els alumnes s’hi han esforçat molt, en la part teòrica i pràctica. Més endavant, els alumnes, després d’aquests dos anys, han presentat tota la seva feina. 

 

Avui hem entrevistat a 3 alumnes de 2n de BAT:

A la Gemma, a en Julio i a en David. Els hi hem fet algunes preguntes sobre el treball i com els hi ha anat. 

 

Aquí tenim les entrevistes:

 

-Alexis: Què és el TDR?

-David: Bé, el TDR és un treball d’investigació que es duu a terme durant dos anys. Per a aquest treball et prepares a 4rt d’ESO fent el projecte personal. A 1r de Batxillerat és quan es planteja aquest projecte. 

-Alexis: Com t’ha anat el TDR?

-David: A mi sincerament m’ha anat molt bé. El treball i la presentació les vaig fer fluïdes tot i que al principi em vaig posar una mica nerviós.

-Alexis: Quan dura el teu TDR?

-David: El meu TDR va ser un dels més curts, era de 25 pàgines (el mínim és de 20). La meva presentació va durar mitja hora.

-Alexis: De què tractava el teu TDR?

-David: El meu TDR era sobre les plaques solars. Com que m’agrada molt dibuixar, va ser molt divertit.

-Alexis: Algú et va ajudar?

-David: Sí, el meu tutor del TDR; l’Ernest. Com que l’Ernest sap sobre aquest tema, era el tutor més indicat per al meu treball.

 

Gemma:

-Alexis: Què és el TDR?

-Gemma: El TDR és un treball d’investigació, tal i com ha dit en David, on es tracta un tema que t’agradi i t’apassioni. Aquest treball dura dos anys així que te l’has de currar.

-Alexis: Com t’ha anat el TDR?

-Gemma: M’ha anat molt bé. Vaig haver de documentar-me molt i vaig investigar diferentes coses així que vaig haver d’esforçar-me molt. El problema que vaig tenir va ser a l’hora de presentar-ho, perquè jo normalment em poso molt nerviosa en les presentacions.

-Alexis: Quan dura el teu TDR?

-Gemma: El meu TDR va ser bastant llarg, era de 40 pàgines. La meva presentació va durar entre 30 i 45 minuts.

-Alexis: De què tractava el teu TDR?

-David: El meu TDR parlava sobre la vetirànaria en general. A mi aquest tema m’agrada molt ja que m’encanten els animals.

-Alexis: Algú et va ajudar?

-David: Sí, el meu tutor del TDR. A més a més, ja que el meu treball tracta sobre la veterinària, vaig preguntar a un veterani per documentar-me millor.

 

Julio:

-Alexis: ¿Qué es el TDR?

-Julio: El TDR es un trabajo de investigación que se desarrolla entre dos años. Este trabajo es muy importante ya que representa un 10% de la nota de bachillerato, así que se tiene que trabajar y desarrollar bien.

-Alexis: ¿Cómo te fue el TDR?

-Julio: Mi TDR me fue muy bien. Sobretodo estuve investigando y trabajando durante el verano. En la presentación, me relajé, y pude hacerla sin nervios. Mi parte escrita también me fue muy bien. 

-Alexis: ¿Cuánto dura tu TDR?

-Julio: Mi TDR dura 35 páginas. Mi presentación duró entre 30 y 35 minutos.

-Alexis: ¿De qué trata tu TDR?

-Julio: Mi TDR habla sobre por qué el fútbol femenino es menos visto que el masculino. Escogí este tema porque a mi me gusta mucho el fútbol, así que estuve pensando que podría hacer, y pensé en este tema. 

-Alexis: ¿Alguien te ayudó?

-Julio: Sí, me ayudó mi tutor ya que este es un tema un poco complicado.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar