logotipo

Actualitat

3
maig

Hora del planeta

Els alumnes d’infantil han començat una nova unitat que es diu l’Hora del Planeta, per conèixer més el medi amibient. El que hauran de respondre en aquesta unitat és: per què és important cuidar el medi ambient, quines són les responsabilitats que tenim per cuidar el medi ambient i sobre tot treballant les responsabilitats.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar