logotipo

Actualitat

21
abr.

El Sant Jordi d’Infantil

Benvolguts lectors i lectores, aquí tenim un altre notícia per a vosaltres!

El divendres 22 d’abril els nens i nenes d’infantil celebraran Sant Jordi ja que el 23 d’abril cau en un dissabte i l’escola aquest any no podrà fer activitats de Sant Jordi el dia de Sant Jordi així que els d’infantil han decidit fer-ho el divendres. Bé, ara explicarem les activitats que faran:

Avui els nens de P4 i P5 pintaran un platet de color verd i després pintaran i retallaran una rosa i després l’enganxaran al platet. Més tard, tot infantil farà un punt de llibre de Sant Jordi. Ja que depèn de l’edat els hi costarà més o menys, la Gemma ho farà de manera que a tots els hi sigui fàcil. Els de P1 i P2 ja tindran el text escrit i hauran de dibuixar un drac que més tard la Gemma enganxarà amb velcro perquè puguin jugar amb ell. Els de P3 només hauran de resseguir el text per al punt de llibre i els de P4 i P5 hauran d’escriure la frase que diu “Feliç Sant Jordi”.

El divendres els professors i professores d’infantil llegiran contes sobre Sant Jordi als nens i nenes d’infantil.

Els nens de P2, P3 i P4 cantaran la cançó de “Sant Jordi Ja Arriba” i finalment els de P5 faran un escenificació de la història de Sant Jordi.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar