logotipo

Actualitat

6
abr.

Xerrada sobre la higiene bucal

 L’altre dia els alumnes de 6è de primària van tenir una xerrada sobre la higiene bucal. Van venir dues noies de la Clínica Verna, Pediàtrica I De La Dona a fer-los la xerrada. Els hi van parlar sobre el PPM (Partes Por Millón), després van fer com una petita activitat, que havien de dir què havien menjat aquell dia.

Opinió:

Els alumnes ens van dir que els hi va agradar, però hi havia fotos de dents que no els van agradar gaire!

 

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar