logotipo

Actualitat

28
març

Viatge de colònies

El 27 de febrer els alumnes de primària van anar de colònies a la Bisbal d’Empordà i hi van passar 5 dies i 4 nits allà, a les 11:00h del matí van anar-hi. Van tornar el 4 de març a les 18:00h.

Van fer una varietat d’activitats com tir a l’arc, tirolina, van conduir quads, van fer rajoles, pastisseria, van anar en bicicleta…, Els professors de l’escola que van acompanyar als nens van ser la Maria, l’Oriol, la Cristina i la Irene. Els estudiants que van anar afirmen que s’ho van passar molt bé i ho van gaudir.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar