logotipo

Actualitat

25
març

Calçotada

El pròxim dia 8 d’abril es fa una calçotada a l’escola. Aquesta calçotada és organitzada pels alumnes de 2n d’ESO. Aquesta calçotada és farà al pati d’ESO a l’hora de dinar. Anar-hi és opcional, però és molt recomanable. A part d’això també és molt recomanable participar al concurs de salses. Els alumnes que s’hi apuntin, hauràn de portar els ingredients de casa, i aquí a l’institut, totes les eines seràn proporcionades. Us animem a que us apunteu a tots els dos concursos. Serà molt divertit!!! 

 

 El día 8 de Abril  se hará una calçotada aquí en la escuela. Esta calçotada la han organizado los alumnos de 2° de ESO. Esta calçotada se hará en el patio de ESO a la hora de comer. Ir es opcional , pero es muy recomendable. A parte de esto también  es muy  recomendable que se apunten al concurso de salsas. Los alumnos  que  participen tendrán que traer los ingredientes de casa y aquí en la escuela el material se les será proporcionado. Os animamos a que participéis en los dos concursos. ¡¡¡Será muy divertido!!!

 

The following 8th of April, there will be a calçotada in the school. This calçotada has been organized by the students of 2º of ESO. It will be done in the schools playground at lunch time. Comming that day is optional but very recommended. Joining the sauce contest is also very recommended. The ones that join de contest will have to bring the ingredients from home and the material will be given by the school. We encourage that you participate in both contest. It will be very fun!!

  

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar