logotipo

Actualitat

24
març

Excursió al teatre

Ahir els de 3r, 4t, 5è i 6è van anar al teatre dels Maristes i van veure l’obra de teatre de Sherlock Holmes en anglès, van arribar allà amb autobús, van anar després d’esmorzar i van tornar a l’hora de dinar.

OPINIONS: 

 Diuen que s’ho van passar molt bé i que era molt divertida. No se’ls hi va fer molt llarga i els hi va agradar molt, tot i que va ser en anglès.

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar