logotipo

Actualitat

23
març

EL DIA INTERNACIONAL DEL SÍNDROME DE DAWN

Ahir va ser el dia internacional del síndrome de Dawn, i com que ahir no el van poguer celebrar, ho han celebrat avui. Cada nen ha vingut a l’escola amb un mitjó diferent. 

Als nens d’infantil els hi van explicar què era i per què alguns nens petits el tenen. També van veure un video d’una nena petita, en aquell vídeo explicava tot el que era el món de la nena. Els nens no ho van entendre molt bé però gràcies a com els hi van explicar van saber per què aquella nena tenia aquell síndrome. No significava res, l’havien d’acceptar tal i com era. Com diu el lema del dia internacional del síndrome de Dawn, tots iguals, tots diferents.

Aquesta és la història sobre el síndrome de Dawn:

https://www.youtube.com/watch?v=udHR3hDYk60

 

 

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar