logotipo

Actualitat

10
març

8 de Març: Dia de la Dona Treballadora

Aquest dia 8 de març els nens i nenes de primària han fet unes activitats sobre dones no tan conegudes, però que han fet importants aportacions en el món. Els alumnes havien de buscar informació en un llibre en anglès sobre aquestes dones i escriure la informació en una espècie de banderes. També han fet unes pulseres, aquí teniu les fotografies:

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar