logotipo

Actualitat

9
març

Taller dels 5 sentits

Al llarg del mes de febrer vam anar a veure els nens i nenes d’infantil. Els alumnes d’infantil han començat a conèixer els cinc sentits durant tota aquesta unitat. El nostre grup de periodistes va preparar un taller sobre la unitat dels 5 sentits que consistia en una sèrie de jocs i joguines relacionades amb la unitat.

 

Vam fer el taller als nens i nenes de P4 i P5. Ens ho vam passar super bé! Els nens van estar molt tranquils i es van portar molt bé, en algun moment ens vam aixerbotar tots de l’emoció, però tots vam participar, parlar i disfrutar.

 

Per començar vam fer un petit joc de presentació on els nens van preguntar com ens deiem  i què ens agradava, després vam presentar els objectes un per un als nens i amb cada objecte vam fer un joc i una activitat diferent. Quan presentavem un objecte, feiem que els nens el relacionessin amb un dels 5 sentits; com la vista, el tacte, el gust…

Aquí teniu les fotografies d’aquesta activitat:

 

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar