logotipo

Actualitat

9
març

El dia del 2

Benvinguts a una nova notícia dels millors periodistes de Montjuïc… Els alumnes de 3r d’ESO de la revista MGIS! Secció infantil!!!

Bé, ja ha passat un cert temps des de que va passar aquest fet però és igual! Nosaltres som periodistes i hem d’informar!

Ja que nosaltres treballem la secció d’infantil, en aquesta notícia ens centrarem sobretot en els jocs i activitats que es van fer el dia 22/2/2022.

 El 22 de febrer els nens i nenes d’infantil van celebrar el dia del 2, un dia en el que el dia, el mes, i fins tot l’any son tots dosos.

Bé, a infantil es van fer una sèrie d’activitats relacionades amb el dia del 2:

Els professors es van disfressar amb barrets, corbates, samarretes i jaquetes totes amb el número 2! Els nens i nenes en canvi, tenien dosos per tota la cara! Els professors els hi havien dibuixat uns dosos divertídissims als nens! Hi havia un nen que tenia dosos com si fossin celles! I també hi havia una nena que tenia la cara plena de dosos de tots colors! Ens vam fer un tip de riure perquè la nena volia encara més dosos dels que tenia! L’Alexis i jo, en David ens vam afartar de dibuixar tants dosos a la cara dels nens i nenes… Si nosaltres ja n’estavem tips, no us podeu ni imaginar com deurien estar els professors…

Més tard, els nens i nenes de P4 i P5 van anar al menjador per fer una sèrie d’activitats, com per exemple: van fer el número 2 amb plastilina, van fer puzzles del número 2, van aprendre curiositats del 2, van dibuixar dosos… 

Tot relacionat amb el dia del 2!

També us volem informar, que molta gent d’arreu del món que fins i tot jo ho vaig fer; vam fer una captura de pantalla el 22 del 2 del 2022 a les 22h 22min i 22s, en el meu cas vaig fer una captura de les 22h, de les 22h 22min i de les 22h 22min 22s. Vaja, el 22 de febrer va ser un dia ple de dosos… Visca el 2!

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar