logotipo

Actualitat

9
febr.

Excursió a la Catedral de Girona

 El passat dijous 27 de gener al matí els alumnes de 2n d’ESO i els professors Ferran i Adol, van fer una ruta pel Museu d’Art i Catedral de Girona, on una guia els hi van ensenyar diferències sobre l’art romànic i l’art gòtic. També van donar una volta pel claustre entrant per la nau principal. Aquesta mateixa guia els hi va fer un tour per la catedral i els hi va ensenyar els vitralls i les pintures que hi havia. Després van veure la tapís de la creació i s’ho van passar molt bé.

 

 El jueves pasado 27 de enero por la mañana los alumnos de 2n de la Eso y los profesores Ferran y Adol,hicieron una ruta por Museo de Arte y catedral de Girona,donde una guía les enseñaron diferencias sobre el arte románico y la arte gótico.También dieron una vuelta por claustro entrado por la nave principal.Está misma guía les hizo un tour por la catedral y les enseñó las vidrieras y las pinturas que había. Luego vieron el tapiz de la creación y se lo pasaron muy bien.

 

 Экскурсия в собор Жироны

В прошлый четверг, 27 января, утром студенты 2-го ЕСО и преподаватели Ферран и Адол совершили маршрут по Художественному музею и Собору Жироны, где гид рассказал им о различиях романского и готического искусства. Они также обошли монастырь, входя в главный неф. Этот же гид провел их по собору и показал им витражи и картины. Затем они увидели гобелен творения.

 

Últimes notícies

© 2022 Montjuïc Girona International School. Tots els drets reservats.

Call Now

Aquest lloc utilitza cookies per tal de millorar la teva experiència web. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar